Verliefd kijk je in haar glinsterende ogen
die de gedachten kunnen lezen vanuit een
ander perspectief. Zelfs in een film, een echte,
vind je de gehechtheid niet zo ingetogen, want
de binding tussen jullie is wederzijds en gelievend.
Je ziet alleen haar; niemand anders lijkt aanwezig
te zijn als jullie teder kussen. Verheven boven pijn
en angst zweef je , samen gelukkig, ver weg in gedachten
de liefde tegemoet.
De genegenheid leert je positie in het leven, zacht
strelend, de wereld is van jullie en jij hebt je hart voor
eeuwig weggeven.