Tranen Van Suiker
Eindelijk
Het was voorbij
Eindelijk de kracht gevonden
Om te weten
Dat ik ons niet wilde zijn
Ik wist
Ondanks de pijn
Dat ik weer ik wou zijn
Het stormde eerst
Alsof de wereld verging
Het was zo koud en kil
Maar werd steeds warmer van binnen
Het werd rustig en heerlijk stil
Tranen van zout
Werden tranen van suiker
De zon zou gaan schijnen
Voor mij
Zonder jou
Maar later
Bleek die zon
Schijn te zijn
Je kon het niet geloven
Dat ik je niet meer wou
Jij had verwacht
Dat ik je geloofde
Toen je zei
Geloof me nou
Zallut nooit meer doen
Dat met Die Ander
Want
Ik hou zo veel van jou
Leugens werden waarheid
En die waarheid kwam van mij
Je moest weg
Uit mijn leven
Voor altijd
Nooit meer ons
De tijd van ons
Die was allang voorbij
De storm verdween
Een zacht briesje
Mooie zomerdag
Vrijheid
Keek om me heen
Was het bijna vergeten
Hoe ging het ook weer?
De liefde
Liet me zo nu en dan herinneren
Voor een avond, een week
Een maand
Een jaar
Al was het alleen maar om jou te laten weten
Ik was jou vergeten
Al lang en breed over jou heen
Tranen van suiker
Over mijn wangen
Tranen van suiker
Brandend verlangen
Om het je te zeggen…
Het was goed zo
Wilde je niet zien
Kwam je wel tegen
Maar ik zag je niet
Al keek ik soms wel
Stiekum misschien
Tot die dag die gisteren kwam
Je wilde praten
Jij met mij
Bijna twee jaar later
Als uit het niets
Ongevraagd gedwongen
Aan jou te denken
Herrineringen aan die tijd
Die tijd die veel te lang duurde
Wat was ik in de war
Wist even niet wat ik voelde
Terwijl ik maar al te goed wist
Wat je wilde, wat je bedoelde
Toch weet ik
Ik heb geen spijt
Wil nooit meer terug
Want ik las van je gezicht
Je bent nog altijd dezelfde
Waarvoor ik viel
Mooiste ogen, liefste lach
Maar ondertussen achter mijn rug
Jij bent de vent
Die trapte op mijn ziel
Het liefst had ik het tegen je willen schreeuwen
Ik heb het je vergeven
Maar denk maar niet dat je vergeten bent
Vergeven maar nooit vergeten
Geloof me
Ik kan het weten
Uit het oog
Uit het hart
Moet zijn verzonnen
Door iemand die nooit
Echte liefde heeft gekend
Als ik toen wist
Dat dat niet waar was
Was ik er nooit aan begonnen