Jouw taak
Op aarde
Die
Was gedaan
In
Al jouw liefde
Zo
Ben jij
Ook gegaan
En in
Al jouw liefde
Ma
Zal jij
Altijd
In mijzelf
En
In onze jongens
Voortbestaan
Dank je lieverd
Voor alles
Wat jij
Voor ons hebt gedaan.
Daarom
Zal jij altijd
Diep in ons
Met al jouw liefde
Voortbestaan