ik hou zoveel van je,
onbeschrijfelijk
ik kan niet zonder je
je weet ik blijf bij je
je weet je bent mijn lief
en je weet ik hou van jou
je weet ik moet je naast me
mijn spang..
I need you now tonight
and I need you more than ever
and if you only hold me thight
we will holding on forever
je weet ik kan niet zonder je
je bent mijn hartendief
verlies je spang niet, man
ik heb je altijd lief