Ik heb gezocht bij gevonden voorwerpen
alle instanties afgebeld
mijn hart heeft pijn, zo’n hele scherpe
ook met mijn hoofd is het slecht gesteld
Ik heb iets kostbaars verloren
maar weet niet waar ik zoeken moet
radeloos, panisch, krankjorum
mijn maag keert om, ‘k voel me niet goed
Geef mij terug wat ik eens had
verlos me van mijn demonen
het is de moeite waard omdat
ik je er rijkelijk voor zal belonen
Heb je gevonden wat ik zo node mis
koester het, want het zal je leven verrijken
en geloof me dat er niets erger is
dan dat te beseffen en in de spiegel te moeten kijken
©Isaiah