De sneeuw
maagdelijk wit
en dan langzaam aan
roserood
Een man ligt
gehuld in zijn grijze jas
op zijn rug
Zij ene hand
beschermend over de rode grot
De andere zacht en teder
over een vel papier
met bovenaan door een kinderhand geschreven
"Ich liebe dich Vati"