Een mooi gebaar.
het was een moeilijke tijd.
ik was je in 1 keer kwijt.
ik dacht ik kom hier nooit meer over heen.
ik was in 1 keer, weer alleen.
het heeft me veel verdriet gedaan.
ik moest er weer alleen voor staan.
na zoveel tijd, zie je wat liefde met je doet.
met behulp van vrienden, kwam het weer goed.
ik kan weer normaal tegen je praten.
er is geen hart vol gaten.
ik kan normaal, mezelf zijn.
ik ben weer blij, het voelt zo fijn.
weer lol hebben met iedereen.
ik voel me ook niet meer alleen.
ik dank hier bij de vrienden die er voor mij waren.
jullie waren er hele tijd voor mij.
een mooie herinnering, het maakt me blij.
het is een mooi gebaar.
dat er zoveel vrienden voor mij zijn.
jullie stonden voor mij klaar.
het had niet anders kunnen zijn.
dank jullie wel!!