"De Liefde"
Met donderend geweld raasde hij
zo dwars door alles heen mijn leven binnen
Verbijsterd heb ik
bevend als n blad in de wind
die lawine van emotie's door mn vaten laten stormen
De grond onder mijn voeten veranderde
plotseling in een dansende,gillatine achtige supstantie
Stompzinnig waggelend probeerde ik
zijn overweldigende,dominante aanwezigheid
te ontvluchten...zinloos!
Mijn als elastiek geworden knikkende knieen
deden een wanhopige poging
zich als waardige onderdanen te gedragen
De als clowns lachende spiegels
bevestigde mijn idiote gestuntel
een totale verstand's verbijstering!
Wanhopig probeerde ik de controle over mijn ineens
spastisch geworden handen te krijgen
Toen ik hem,met een van ongeloof gemaskert gezicht
herkende
Vluchten was niet meer mogelijk
Hij was voor mij gekomen,
"de Liefde"
Free