In elke straat zie ik jou aan de overkant
Elke rivier snijdt mijn leven middendoor
Maar in mijn droom lopen wij hand in hand
Op elke oever en alsof ik je nooit verloor
In het malse gras achter boom of struik
Je mooie lieve ogen en lange bruine haren
Mijn hand onder je bloesje op je blote buik
Meer gevoelens kan ik amper verdragen
En dan kus ik je heel zachtjes op je wang
Je draait je hoofd en kijkt mij vragend aan
Ik weet wat je wil en ben niet langer bang
Je liefde verknoeien is voor altijd gedaan