hij was een engel,hij heeft me getroost,
kuste zacht de tranen uit mijn ogen,
hij heeft me betast en heeft zich gegeven,
bracht me waarheid,heeft niet gelogen,
hij was een engel,hij heeft me bemind,
onze enige nacht samen was belangrijk in men leven,
hij was een engel,hij was echt van mij,
maar ik heb hem zijn vleugels terug gegeven...