Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De tijd zal het leren
De tijd zal het leren
We maken wel eens fouten
Zien dat dan te laat in
Om ze meteen weer terug te draaien
De tijd haalt ons daarbij in
Om het terug te zien
Wat voor fouten we maken
Soms kan je ze terug draaien
Maar spijtig genoeg niet altijd
Geef mij die kans
En je zult merken
Dat de tijd ons heeft geleerd
Dat alles zo had moeten lopen
Om een nieuw begin te maken
Waar de tijd heeft stil gestaan
*Dat zullen we nog wel eens zien*
Zondag 8 oktober 2006
15:17 uur
Reacties op dit gedicht
lil_bitchy_nick vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lil_bitchy_nick
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
08 oktober 2006
Thema's:
[Vroeger/Herinneri]
[Verlangens]
[Vriendschap]