wat zijn mijn illusies, en wat mij gedachten
mijn kracht en durf is groter dan toen
wat kan ik wel, en wat kan ik niet verwachten
ik kan niet terugdenken aan die zoen
dat was geen illusie maar pure realiteit
al is het wel vervaagd van binnen
dat beeld van jou en mij was even ik kwijt
al bleven andere zeggen dat ik het kon winnen
toen kwamen de gedachten en illusies weer vrij
ik dacht aan wat ze zeiden dat zou kunnen komen
ik was alles,verward verdrietig en blij
het was eruit en ik was vrij om te dromen
maar de kracht die ik juist toen nodig had
vaarde aan de avond van de kansen voorbij
het blijven nog gedachtes en illusies
ik in de toekomst aan zijn zij