Het dorp ontwaakt
Strompelende kindervoeten
Stofwolken waaien op
Het lijkt alsof ze boeten
Al zo lang onderweg
Pijn op de gezichten
Alle beetjes hoop
Die ze naar God richten
Verlaten door de leiders
Lopen de kleinsten achteraan
Steeds maar verder
Van hun thuis vandaan
Dagen, maanden, jaren
De tijd die verstrijkt
Op zoek naar het beloofde land
Dat toch veel verder blijkt
Vele kinderen sterven
Door de ziektes die komen
Het neemt niet enkel hun leven
Maar ook al hun dromen.