Stilte om me heen, 't is nacht
ineens voel ik me alleen, ik wacht
Waarop? waarom wat bezielt me toch
Stop, dit is dom, waarom voel ik het nog
Is het jouw zwijgen, dat aan me knaagt?
het geen antwoord krijgen, dat me belaagd?
Ik moet veranderen, om de pijn te verzachten
liever alleen tussen anderen, dan alleen
met mijn gedachten
©Isaiah