Onzeker
Morgen is het een grote dag,
ik ben echt heel nerveus.
Ik hoop dat ik bij de groep mag,
het is uiteindelijk men eigen keus.
Stel nu dat we onze eerste match verliezen,
en dat het team andere jongens boven me verkiezen.
Ik wil er echt bijhoren,
zonder dat de jongens zich aan me storen.
Een onzeker gevoel heerst vanbinnen,
Dat ik ni weet hoe ik er morgen moet aan beginnen.
Ik heb veel geluk met men vrienden,
die me zeggen dat ik ga winnen,
en ga krijgen wat ik verdiende.
Ik ga strijde voor elke bal,
totdat ik er letterlijk bij neerval.
En ik zorg dat men vrienden trots kunnen zijn,
En voor mij wat water kappen bij de wijn.
Ik geloof erin,
Ik ga morgen het beste geven,
zeker als ik denk aan de woorden van een goede vriendin,
Geloven in jezelf en dan zul je veel beter leven.
(Opgedragen aan Thibault. Hij gaat trug voetballen sinds 2,5 jaar, en vreest ervoor dat ze hem niet gaan moge en dat het een grote flop gaat worden. Ik geloof in ieder geval in hem, want ik weet, je kan alles, als je er maar in gelooft. Als de wereld wat meer zou geloven, zou het al veel beter zijn)
xxxxxxx