Pijn
Ik voel het bloed weg vloeien
het vloed uit mijn hart
pijn komt erin de plaats
waarom nu ?
waarom ging deze wonden weer open ?
de kilte komt zachtjes in mij geslopen
ik wil dat dit lijden gaat stoppen
maar elke keer komt het weer in mijn leven
ik kan je vergeven
maar nooit vergeten !!!
drup drup drup
bloed spatjes op de vloer
is dit het einde ?
of komt er iemand me redden ?
Gewoon een stel armen om me heen leggen
en zeggen meid het is oke ik ben bij je
en laat je nooit meer alleen
ik bescherm je tegen de pijn
zal eeuwig hier voor je zijn .
Xxx wonden , wonden in mijn verleden bepalen mijn leven xxX