Lief meisje toch
Lief meisje toch
wat heb jij het zwaar
Lief meisje toch
Wat heb jij het moeilijk
Ik wil je graag helpen
het is heel zwaar
We hebben beide onze problemen
en toch helpen we elkaar
Lief meisje toch
wat jij doet, is niet goed
Lief meisje toch
wat ik doe, is niet goed
We doen iets fout, alle twee
We doen iets goed, alle twee
Meisje wat jij door maakt, het valt niet mee
Meisje hoe jij mij helpt, je hebt geen idee
Lief meisje toch
je moet weten dat ik van je houd
Lief meisje toch
je moet weten dat ik er voor je wil zijn
Lief meisje toch..
Lief meisje toch..