waarom ging je weg ?
waarom bleef je nog niet even ?
maar nu mis ik je voor heel mijn leven !
je liet me staan voor een ander meisje .
ze kijkt me nu altijd ze lachend aan ,
met een greins op haar gezicht .
waarom doe je mij dit aan .
en laat je me hier nu staan