als je straks in de hemel zit,
ben je bij de wolken die zijn o zo wit.
je zit dan op een soort kussen,
en hebt geen last van verkeer zoals: auto's, fietsen en bussen.
er is daar alleen maar vrede,
en je kijkt soms terug naar je verleden.
in de hemel is het fijn,
maar toch zou je wel weer levend willen zijn.
want als je weer leven zou
had jij mij en ik jou.
ook al ben ik nu niet blij,
je leven is voorgoed voorbij.
je bent in de hemel