Wacht maar tot de tijd daar is
Dan zijn jullie het waar ík over pis
Niemand die jullie dan nog kan redden
Daar durf ik op te wedden
Ik schop jullie één voor één in elkaar
Yep, dan word ik echt gaar
Nog één woord,
En jij wordt de grond in geboort!
Ik ga jullie zó erg pijn doen
Je hoeft niet weg te rennen want daar ga je je tijd aan verdoen
Ik ga jullie laten smékén om genade
en jullie daarna met klappen overladen!
Wacht maar tot de tijd is gekomen
Ik ben al te lang beetgenomen
Jullie hebben verloren
Ík ben herboren
De Koniging Van Het Kwaad zal ik zijn
De Koniging zonder pijn
De Koniging verdorven van haat
Zij is het, die straks voor je staat
Dus wacht maar en bereid je voor
als ik me aan één van jullie stoor
ontploft de bom,
en ben jij, o zo, Krom !
Wacht maar!