Ik loop in de regen,
En ben me tranen aan het wegvegen,
Waarom heb je dit gedaan?
En ben je bij ons weggaan,
We mochten je echt waar,
Maar voor jou was het leven klaar,
Nu ben je daar boven,
En heb je je lichten gedoven,
Toch ik mis je elke dag,
En denk vaak aan je lieve lach,
Ik wil dat je terug komt naar hier,
Dat doet me plezier,
Maar ik weet dat dit nooit zal gebeuren,
Ik probeer mezelf op te beuren,
Met de gedachten dat ik ooit bij jou kan zijn,
Dat is dan super fijn,
Wanneer weet ik niet,
Maar als je me ziet,
Morgen of over 30 jaar,
Zijn we weer samen een vriendschap paar..