niet te lezen (verdwenen)
echt serieus
mijn woede kan niet op
mijn slechtste gedicht allertijden
over mijn mooiste geheel
deze móet dan weer eens overlijden
per ongeluk en per sé
vorige, pop-up, een kruis
wat een cliché
en toch heb ik heimwee
ag, leren doeT ik ervan
want lessen helpen niets
de waarheid ligt achter praktijk
de mail maar voortaan weer
want zoals het nu gaat, toch echt niet glansrijk