Verschillen moeten er zijn
zo is de een blank en de ander donker
hierover grapjes maken doet pijn
ook karakters verschillen
verschillen als dag en nacht
als de zon en de maan
als vuur en water
als haat en liefde
die verschillen
die maken je tot wat je bent
het uiterlijk doet er niet toe
het gaat erom of je jezelf kent
verschillen in uiterlijk
donker haar of blond
blauwe of groene ogen
groot of klein
en jij, jij bent zo anders
anders in je gebaren
anders in je taal
helemaal anders
en toch hou ik zoveel van jou!