Waarom heb ik nog zoveel vragen
ik mag toch helemaal niet klagen
Ik doe mijn best om er iets van te maken
maar dat lukt niet altijd
Is dat erg?
Is dat fout?
Ik ben nog jong
of ben ik al oud?
Moet ik het leven nu al begrijpen
of moet ik nog zoveel rijpen
1 ding weet ik zeker
ik wil door met haar
Maar de rest is wat ik nog steeds niet begrijp
Mijn gevoel over het leven is raar
ben ik al dood
of nog niet?
Ik denk dat ik me dit mijn hele leven zal afvragen
Ik hoop dat ik dit nog heel lang bij me kan dragen
Want anders zie ik het zomber in
Dan ben ik alleen nog maar een schim