Samen strijden, samen bloeden,
is je op het kwade behoeden.
Laat de moed niet zakken,
of angst en vrees zal je wrakken.
Leer in vrede leven met je naaste mens
en met hart en ziel loopt alles naar wens.
Ben je gegrift in mijn drakenhart,
zal het leven met liefde en smart,
zielsgehard,
zo zacht als vogelsveren,
in alle rust en vrede wederkeren.
Laat de drakenzegel,
rusten in mens en kind.
Zodat ieder het Magisch lied der Zielen zingt.
Het motto luidt elkanders hart
en brandt een symbool op het leven.
Door schuld en onschuld,
in haat en vrede,
zullen we elkander eren en respecteren.
Moed, kennis en vergeven zal klinken
in het Magisch lied der Zielen.