Wie ben ik, als ik de spiegel blijf ontwijken
om eerlijk naar mezelf te kijken
Wie ben ik, als ik mezelf niks kan geven
als ik echt nooit durf te leven.
Wie ben ik, als ik geen weg bega
dan zal het nooit zijn dat ik besta
Wie ben ik, als ik mezelf opsluit dagen
zal het dan nooit leren dingen te dragen.
Wie ben ik, als ik niet door zal gaan
moet het leren om op beide benen te kunnen staan
Wie ben ik, als ik nu dood ging van wanhoop
triest als ik nu voor alles weg loop.
Wie ben ik, als ik de hulp niet pakte
dan was het dat ik zeker verder weg zakte.
Wie ben ik, zeg het nou maar
want ik ben hier nog lang niet klaar.