sluit je ogen en kom dicht bij mij
ik beloof dat je dit niet voelt
laat je maar langzaam gaan
ze zien je toch niet huilen
ze zien je toch niet staan
alles is voorgoed voorbij
ik ben bij jou
ik weet dat je pijn hebt
het raakt je hart,
je huid
sluit je ogen en laat me je omarmen
leun zacht tegen me aan
stil nu maar
alles is voorbij
alles is gedaan
we halen het wel
wij alleen met ons twee
ze geven niet om jou
maar ik wel!
en ook al ben je zo schuw:
sluit me in je hart
je beste vriend,
zwarte schaduw