Krakend krak
Krak.
Krakend loopt gesmeerd.
Afgewerkt grijzend
kreunt de balie aan.
Rollatert plaatsen
in de wacht.
Duwt en trekt
en zet zich blijvend neer.
Krakend,
krak perst tijd
uit toegemeten genen .
Schilt leven op het bot.
Circuit te lang in het gareel
van medisch, ethisch
economisch denken.
Krakend krak
wil maar niet dood.
Euforie van leven grijnst
met nieuwe implantaten,
kunst en mechaniek,
de dood de graven in .
De virtuele kruizen
halen ze nog in.
Wil MELKER
10/09/2000