Ik volg jouw verhalen
aan de andere kant.
Ik focus al mijn dromen op je ziel.
Heel mijn leven blijf ik
aan jouw verwant.
Houd van alles
waar jij ook van hield
Hoe voelt het
om onsterfelijk te zijn?
Bevrijd van alle
menselijke pijn.
Hoe voelt het als je lichaam
achter blijft
en heel je wereld treurt
om wat is gebeurt
op die ene
donderdag.