Lieve M,
Ik wil jouw wensen al het geluk
nooit meer alleen, twee armen om je heen.
Geniet van het leven, samen,
jullie verdienen het.
Ik wilde je nog speciaal bedanken
voor alles dat je voor me hebt gedaan,
de momenten dat ik jou mocht zien
als soort vriendin, en alle steun die ik heb gekregen.
Voor jouw misschien slechts woorden,
voor mij hele handen vol, alleen was ik nooit
gekomen waar ik nu ben. Dankje...
Heel veel liefs en al het geluk in jullie verdere leven,
denk in mindere tijden aan het positieve terug.
Alles gaat verder, het leven gaat door,
maar dat maakt het niet slechter, wij worden sterker.
Liefs [because]