Mijn ogen staarde even naar een punt
daar stonden die 4 vier letters
Geschreven woorden liefs ....
tranen rolden over mijn wangen.
Waarom die mail van jouw
naar een heftige ruzie die we hadden
Jij die aan me gedichten had gerommeld
gezegt dat de zon nooit meer zal schijnen voor mij.
Nu vandaag zomaar een mailtjevan jouw
'hey je was er weer zag ik'
'Alleen jou niet gesproken net'
wat bedoel je daarmee mijn ....
Wil je weer contact met mij
of wilde het nog een keer zeggen
Dat de zon nooit meer voor m'n zal schijnen
ik weet niet wat ik er mee aan moet.
Tranen rollen over mijn wangen
'tuurlijk' mis ik haar
Maar het was allemaal zo heftig toen
het brengt me zo in verwarring.