~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik verborg me achter de stam van m'n "droomboom"
en ik hoopte dat hij me niet zou vinden
Ik vergistte me,hij was voor mij gekomen
Onverstoorbaar liep hij op me af,zijn blik schoof over mijn hart
Ik schreeuwde van binnen,maar hij stoorde zich er niet aan
Ik werd bang,en als ik bang ben verlies ik mn beheersing,mijn schild
Ik wilde niet dat hij dichterbij kwam,hij deed z'n ogen open,die zagen er heersend niets duldend uit
Hij strektte z'n warmte naar mij uit en raaktte m'n ziel aan en ik gilde het uit,sprong op hem af,sloeg naar hem met 't enoge dat ik kon,woorden,zinnen om hem te raken in z'n hart,zoals hij mij deed
Hij gaf geen krimp,dat maaktte me radeloos,ik rukte aan hem
Klauwde naar z'n zachte blik,verwondde hem!
Ik zag 't en vluchtte weg,hoog in m'n "boom",mijn armen wanhopig om de takken geklemd
Hopend dat hij mij met rust zou laten,vergeefs..!
Hij sleurdde mij uit m'n "boom",wikkelde mij in netten van geluid,woorden,en verhalen
Hulpeloos,krachteloos vol overgave boog ik mijn hoofd
Hij had me verslagen stal mijn hart en vertrok..een trofee rijker....
~Free~