Hee meid toch!
Ja jij! Ben ik stom?
Sta me niet zo aan te gapen
Ik vraag je wat!
Ik ken je wel
Jou en je vriendinnetjes
Kijk niet zo arrogant
Want ik ken jou
Doe niet zo stoer
Wat maakt het uit dat je met je heupen zwiept?
Van links naar rechts
Vanochtend 2 pakjes sigaretten hebt opgerookt?
Applaus hoor,sterf maar eerder
Logisch dat je zo snel ziek wordt
Draag dan ook iets wat minder bloot is
Wist je dat het winter was?
Wij zijn niet stom
Wij zijn alleen geen barbies
Wie zo belachelijk kan doen
Is pas stom!]
Hee meid toch we
zijn allemaal gelijk hoor!