Vaarwel zeg ik,vaarwel tegen een gevoel
Vaarwel zeg ik ook tegen mijzelf,gelaten stap ik van mijn wolk af,terug naar de realiteit
Met twee voeten op de grond,wankel
Alleen de roze gloed van 'n zonsondergang,licht de hemel
van zinloze verliefdheid
In het land der dwazen,waar ik soms doelloos dwaal,...bang
Goedemorgen,zeg ik tegen die ene,goedemorgen zeg ik ook
tegen mijzelf
Vol verwachting kijk ik in de spiegel van mn ziel
en doorgrond mijn ogen
Wijd open gesperd,maar niets ziend,...verblind
Vaag zijn alleen de contouren,figuren in 'n mist
van tydloosheid
In de ruimte van de ziel,waar de echo soms zachtjes weerklinkt,...vervormd
Maar wat is het woord dat ik zeg,in de tussenliggende periode
Waar ga ik naartoe,en wat moet ik doen?
Nietszeggend staar ik voor mij uit
Geen land der dwazen,geen niemandsland
Geen koning,prins of gemaal
Alleen de zotte gedachten's en mijn verhaal
Zoet weerklinken de klanken die jij achterliet
Met af en toe een pijnlijke dreun
Waardoor ik even wakker schiet uit uit een droom
Vals klinken de snaren,kermend tweede viool
Gevoel van duizend vlinders,verliefd
Samen met mn roze bril,...weg
Af en toe durf ik 't aan,verdriet
maar niet altyd is dat wat ik wil
Maar toch laat mij zweven,mijn wolk is dan minder roze
maar dat kleine beetje zalig makend gevoel is voorlopig voldoende in dit zo turbulente leven.
~Free~