Ik zag je even
Je kwam als een schicht voorbij
Een aanraking
Voor altijd verdwenen in de nacht
Schrede voor schrede
Nog een grote stap
Jouw blik baarde zorgen
Verdwenen zonder reden
Wachtend tot morgen
Verlaten straten
Ik zie je staan
De engelen roepen jouw naam
Fonkellichte kleuren
Zijn er aan de uitgang te bespeuren
Alleen jij achter gesloten deuren
Dit kan ik niet goedkeuren
Ik weet niet waar ik ben zonder jou
Een traan, een snik
Ik denk nog steeds aan jou
Nooit meer jouw verlegen blik
Rust maar
Huil nu niet
Als ik je oproep in gedachten
Moet ik huilen
Jij zoekt een plek om te schuilen
Een deur die jij nam in de nacht
Als jij je gedachten opent voor mij
Kun jij vertouwen op hetgene wat je ziet
Maak jij mij nog een keer blij
De muren die jij om je heen bouwt
Jij begint een nieuwe wereld
Verstringde gedachten maken me koud
Jij bent vrij van de pijn
Jou ziel is nu vrij om te vliegen
Wij samen het zal nooit meer zo zijn
Een leegte sluit nu om me heen
Nooit meer die bloem
Zonder jouw is er geen
Herinner me nog als toen
Het is nu tijd om je voorgoed te verlaten
De nachten alleen, de weg is te lang
Een gemis in de straten
Zonder jouw zo bang