Ik wil vandaag niet gaan
ze moeten maar zonder mij
Ik wil niet weer herbeleven
Bang om er weer in te komen.
Jij moet je levensverhaal doen
je moet je daarom steeds straffen
Je mag niks zeggen van hem
Voor het eerst vandaag moet jij je bloot geven.
Maar meid ook jij bent verkracht
en misbruikt door je buurjongen
Nog maar 8 jaar jong waren we beide
Jouw verhaal zal bijna het zelfde zijn.
Ik kan dat niet aan
wil niet dat ze mijn tranen zien
Het is jouw levensverhaal
en niet de mijn meid.
Wens je heel veel succes
als ik er niet ben sla ik mijn beide armen in gedachten
Zal ze niet loslaten tot deze
dag is geeindigd voor jouw lieve schat.