Elkaar weinig gezien.
Druk met het werk
en ons zelf misschien.
Voel me slecht, hou me sterk.
Mensen verklaren me voor zot.
Er zit geen tempo in.
Soms ga ik er aan kapot
dat ik je bemin.
Maar net als ik het voor de zoveelste keer op wil geven.
Ik denk ze hebben gelijk.
Kom jij weer in mijn leven.
Dan voel ik me zo rijk.
We hebben gezellig zitten praten.
Het was of je meer vertellen wou.
Op het moment zelf had ik het weer eens niet in de gaten.
Dat ik je het beter zeggen zou.
Ook al gaat het beter er blijft angst.
Daardoor durf ik je niet alles te zeggen.
Dan ben ik op mijn bangst.
Dan valt er niets uit te leggen.
Mensen die het langzaam vinden gaan.
Ik snap hen wel en maak me niet kwaad.
Neem toch eigen beslissingen in het bestaan.
Vraag de juiste personen om raad.
16-10-06