Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een storm blaast er door mijn bevroren hart
Een storm blaast er door mijn bevroren hart
Het uitzicht blijkt nu oneindig voor mij
Al die keren dat ik aan je denk
Houd ik mijn adem in
Ik sta hier nu voor een tweesprong
Jij bent echt heel ver weg
Je weet niet hoe wanhopig ik ben
En het lijkt dat ik dit gevecht ga verliezen
In jouw wereld ben ik helemaal niks
Voor mij is dat moeilijk te begrijpen
Nu helemaal alleen hier zonder jouw
Jij wilde mij echt nooit pijn doen
Jij wilde mij nooit laten huilen
In mijn hart brandt nog steeds een vuur
Dat vuur is nog steeds niet gedoofd
Misschien omdat ik altijd in jouw heb geloofd
Ik weet waar ik heen ga
Ik ben daar nog nooit geweest
Voordat ik ga
Heb ik nu echt geleefd
Reacties op dit gedicht
dennis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
dennis
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[JIJ]
[Dood]
[Liefdesverdriet]