Mocht ik eerder gaan als jij,
ik weet niet wat er dan komen gaat,
maar ik zal altijd over jou waken
als die kans misschien bestaat.
En als het eens allemaal tegenzit,
weet dan: je bent nooit alleen,
want ik sla mijn warme armen
troostend om je heen.
En als je het eens moeilijk hebt,
of er dreigt gevaar,
dan probeer ik je te helpen
ik sta altijd voor je klaar.
Ik zal je altijd proberen te leiden,
ver weg van alle pijn,
want er is niets dat ik liever heb
dan jou gelukkig te zien zijn.
En als mijn taak volbracht is
en jij kan gelukkig gaan,
zal ik aan de poort van de hemel
op jou te wachten staan.