Het was stil
Tranen over mijn wangen
geen woorden kwamen uit mijn mond
het was een groot verdriet
en niemand die het ziet
Je moed was op
Je zag nergens meer licht
alles was donker niks wat je gelukkig maakte
een ding waar je het licht zag , was de dood.
het leven was voor jou te zwaar om te tillen
Jou tranen hadden al rivieren gemaakt
Jou pijn was jou veel te veel geworden
Je was kapot ..
maar nu jij hier niet meer om me heen bent
voel ik me zo kil..
Je hebt voor altijd een plaats in mijn hart !
en ik ga je nooit vergeten
22 April 2005