Er helemaal niemand, of
er wel iemand zo eerlijk is
als ik ben geweest en wat een zeer
mij dat deed, zie je hoe ik
naar buiten moord, klanken
mijn mond doen bloeden, zie je
hoe mijn tanden tong liever doodbijten
dan vast te zetten wat is geweest,
mijn ogen spel spelen, hoe verstopt
ik zit (hoe het zich daar zelf verstopt)
en hars (om te lijmen
om weer rechtop te kunnen staan)
zie je de schrik om te smelten