Haternij het vult me minder dan ooit
Slavernij het leidt me niet zozeer
Mij krijg je nooit meer in je macht
Een vrijgevochten beest spreekt hier
Zonder zicht op gebeurtenissen kalm
Met het gezicht op de waarheid gericht
Levert kritiek op onze eeuwen oude leer
Luistert ooit men nog wel naar zichzelf
Is men helemaal gehived door de goden
Dadelijk ratelt het onophoudelijk kogels
Vriendelijk zijn deze reuzen heus niet
Kinderlijk zijn zij die ons verbranden
Als een kind met vergrootglas en mieren
Probeer daar maar een stokje voor te steken
Herhalingen verzacht maar moeten versterken
Groet zijn leider triomfantelijker dan ooit
Ergenis over mijn woorden pijnigen jezelf
Dat is te duidelijk gesteld vind de crimineel
Radeloos langsgelopen bij zijn grote kans
In zak en as verzuchten de tovenaren zich
Tergend langzaam verandert jullie mening