onrust
de wind fluistert
woordjes in mijn oren
mijn handen houd
ik tegen mijn hoofd
ik wil het allemaal
niet horen
en hoop dat het
fluisteren snel dooft
mijn gedachten leiden mij
in de stroom van mijn leven
perioden van verdriet en blij
wat mij is gegeven
moedig zal ik voorwaarts gaan
de wind zal ik trotseren
ik zal niet vallen,maar blijf staan
eens zal het tij zich keren.