Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Zaterdag, december 23, 2006 21:57
leven
is bewegen, altijd
in verandering zijn, zo moet ik
je missen om mij weer te vinden,
de dingen te doen die ik
voorheen net niet
deed.

hans


Boudaatje: Dinsdag, oktober 17, 2006 18:11
Ik lees bitterheid tussen de lijnen, ben ik fout?

liefs boud.


Oxygénéé: Maandag, oktober 16, 2006 21:59
mooi!


wijnand.: Maandag, oktober 16, 2006 21:13
prachtig


Sifra.K: Maandag, oktober 16, 2006 20:44


Hier even een stilte; begrip, onbegrip.
(Het spoort me aan om iets te schrijven. - Dank voor de inspiratie.)

Prachtig.

Knufje,


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  michris
Gepubliceerd op:  16 oktober 2006
Thema's: