Op hoeveel verschillende manieren kun je iets proberen te zeggen,
als het lijkt dat de toehoorder niet wil of kan verstaan.
Hoe lang moet je dan geduld hebben ?
Misschien is houden van afstand dan beter gedaan.
Liefde kent vele vormen en uitingen,
lijkt soms juist liefdeloos,
laat soms zacht mysterie zingen,
waardoor tot heden ieder haar verkoos.
En zij is ook de enige betrouwbare gids in 's mensen leven.
Die haar verwerpt schendt zijn eigenste persoon.
Dat wat voor niets moest zijn te geven,
verruile men niet voor uiterlijk vertoon.
Neem verantwoordelijkheid.
Vind niet alles vanzelfsprekend !
Deze simpele 2 dingen moet je van een inhoud voorzien,
jouw eigen inhoud en de inhoud van jezelf.
Dat is wat ik je wil zeggen
en toewensen de komende tijd.
Wens mij maar geduld, liefde en
een prettige vakantie,
of zo.
Good luck to you, my friend.