Ik geef super veel om jou,
Jij bent de enigste waarvan ik hou,
Jij bent de reden dat ik leef,
En dat ik hier bleef,
Maar we zijn niet meer samen,
Er zitten nu tussen ons dikke ramen,
Dus waarom blijf ik hier?
En doe ik mezelf geen plezier,
Ik snij mezelf alweer,
Ik doe het keer op keer,
Niemand die het gelukkig weet,
Yes, ik heb weer beet,
Bloed valt langzaam naar beneden,
En jij bent de reden,
Maar dat boeit niet,
Omdat je me toch niet ziet,
Ik zie zwart voor mijn ogen,
En alles wat ik zei was gelogen...