Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De eerste stap
De eerste stap
Hij is gezet
ik stak mn been uit
schakelde mn gedachtes uit
en nam hem
Voor mij
een grote stap
voor iemand anders
die van een muis
Hoe zal het verdergaan
zal je reageren
en hoe
of is het niets
Is het als een vlinder
in de vroege morgen
op de tak van een boom
niemand die hem ziet
en zelfs jij niet
Of is het
als een een groep jonge eendjes
die de weg oversteekt
iedereen stopt en kijkt ze na
zelfs jij
laat mij zo´n eendje zijn
en laat mij jou aandacht trekken
of laat het je koud
en zie je de vlinder niet
Wachten
je hebt het nog niet gedaan
of wil je het soms niet
dan wacht ik tevergeefs
En ga op zoek naar een andere stap
Weer een stap dichter
op mijn weg naar jou hart
Reacties op dit gedicht
Laura v M vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mienke
:
Donderdag, oktober 19, 2006 16:59
ben benieuwd naar de afloop, mooi geschreven, ik duim voor je xxx
Over dit gedicht
Auteur:
Laura v M
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
17 oktober 2006
Thema's:
[Liefde]