Ik voel alleen maar verdriet,
Maar niemand die het ziet,
Ik voel me eenzaam,
Ik staar uit het raam,
Iedereen is met elkaar aan het spelen,
Is er dan niemand om mijn verdriet mee te delen?
Ik moet dit in me eentje doen,
Ik voel me echt een stomme oen,
Ik zit hier maar uit hte raam te staren,
En wil graag weg varen,
Van alles weg is wat ik wil,
Maar ik geef geen gil,
Weg van jou,
Weg van iedereen van wie ik hou,
Kan ik dat wel?
Of bedenk ik me dit allemaal te snel?
Toch wil ik graag gaan,
En weg van dit bestaan,
Zwart zie ik voor mij,
En ik voel me vrij...