Het was een heftige dag
ben ook behoorlijk van slag.
Het zelfwerkuur was begonnen
wat gebeurt hier allemaal.
Ik raakte in paniek
wil er niks mee te maken hebben
Wil niet schoppen en slaan
waarom moet dat nou? er is al elende zat.
Geen boksbal voor mij
herinneringen kwamen naar boven
Tranen liepen over mijn wangen
ik wilde bij het raam zitten ver van dat.
Toen nog module zelfbeschading
stilletjes zat ik daar te luisteren
Ik heb anderhalf uur niks gezegt
geen woord kwam me te boven.
Vandaag de dag voor module sova
tranen die bij vele kwamen dit keer
Zo rakend wat ze vertelde
en ik huilde stilletjes mee.