- (N)iets -
Niets is wat het lijkt
en zelfs wanneer niets iets is,
is iets niets...
Soms loop je er tegenaan
soms kun je gewoon verder
maar elke keer
is er een stilstaan
bij je gevoel
je verstand
bij gisteren
en morgen
Het hier en nu
heeft genoeg
aan momenten
die niets zijn
toch iets waren
En de toekomst
laat het hangen
in het midden
van vertrouwen
en hoop
twijfel
en simpelweg buigen
- je kunt niets anders,
tot je iets anders kunt -